Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/html/justjason/index.php on line 8
Just Jason Salsa Dance Company

Salsa - Merengue - Bachata


Just Jason Dance Company

Feel the difference!


Enter

Informatie


Welkom op de website van Just Jason Dance Company. Wij zijn verantwoordelijk voor alle Salsa-lessen in dans-centrum Bernaards en organiseren Salsa lessen, feesten & vrij dansen in Maastricht. Team Jason bestaat uit Jason, Saartje, Loes, Melissa, Boukje, Esther en sinds kort ook Ron & Jiska. Op zaterdag geven wij ook les in Aachen voor Dance Fusion Aachen en sinds kort geven wij op de zondag ook les in Genk

 Wij zijn trots op onze unieke structuur van lesgeven waarvan velen aangeven dat die echt effectief is, maar we zijn vooral trots op onze relaxte en "Just Jason" atmosfeer. Op het moment bieden wij 2 niveaus Bachata, 5 niveaus Salsa en 1 niveau Zouk aan op verschillende dagen in Maastricht.

Lestijden


Elke eerste les van de cursus is tevens de gratis proefles

Maandag


start 21 januari

Maastricht

19:30 Salsa Beginners
20:30 Salsa Semi-Gevorderd 1


Dinsdag


start 22 januari

Maastricht

19:30 Salsa Beginners (ruimte 1) / Salsa Styling (ruimte 2)
20:30 Salsa Gevorderd 1
21:30 Salsa Gevorderd 2


Woensdag


start 23 januari

19:30 Salsa Semi-Gevorderd 2
20:30 Salsa Choreografie
21:30 Zouk Semi-Gevorderd


Donderdag


start 24 januari

Maastricht

19:30 Salsa Semi-Gevorderd 1
20:30 Salsa Beginners
21:30 Salsa Semi-Gevorderd 2


Vrijdag


start 25 januari

Maastricht

20:00 Salsa Semi-Gevorderd 1
21:00 Bachata Semi-Gevorderd
22:00 Salsa Semi-Gevorderd 2


Zaterdag


Aachen

16:00 Salsa 3
17:00 Salsa 4


Zondag


start 27 januari

Genk

13:30 Salsa Semi-Gevorderd 1
14:30 Bachata Semi-Gevorderd
15:30 Salsa Choreografie


PrijzenOnze Prijzen

Er zijn kortingen beschikbaar voor diegenen die meer dan 1 cursus volgen. 

Aantal lessen Prijs
1 cursus €60
2 cursussen € 110
3 of meer cursussen € 150

Betalingen

Voor alle cursussen geldt: Je betaald alleen voor je hoogste niveau. Je mag gratis meedoen met de lagere niveaus mits er genoeg plek is. Zo heb jij extra oefening en hebben wij een extra danspartner tot onze beschikking mochten we die nodig hebben. * De lessen die als extra tellen zijn Bachata, Styling & Choreografie.

Betaalmethoden

Betalingen kunnen kontant of per pin bij Bernaards zelf. Online betalen kan hier. Mocht je meerdere cursussen volgen, neem dan contact met mij op voor je kortingscode. Vergeet niet om je naam en niveau ter vermelden als je door middel van Bank-overschrijving betaald.

Cadeaubon

Via onze webshop zijn cadeaubonnen beschikbaar voor diegenen die graag iemand een (prive) les willen schenken. Deze bonnen zijn beschikbaar  van €10 tot €150. Onze online shop is hier beschikbaar. 

Bank Informatie

IBAN NL56ABNA0518338452

BIC SWIFT ABNANL2A

Introducees

Iedereen die al tenminste 1 cursus heeft gevolgd bij Just Jason Dance Company komt in aanmerking voor €10 korting per persoon die zij introduceren aan Just Jason.

Vragen
Danspartner?

Je hebt geen danspartner nodig om je op te geven!

Wij hebben een systeem waarbij wij iedereen van een danpartner proberen te voorzien.


Probeer onze Facebook groep als je zelf op zoek wil naar een danspartner

Prijs?

De lessen kosten €60 voor 8 weken
(1 les per week)

Voor diegenen die meerdere lessen willen volgen is er korting beschikbaar


Inschrijven voor de proefles?


Elke eerste les van de cursus wordt als proefles beschouwd

Je hoeft je niet in te schrijven voor de proefles. Iedereen mag gewoon langskomen en uitproberen. Daarna mag kun je nog gewoon inschrijven

Inschrijven zorgt er wel voor dat je je plekje in de groep reserveert in het geval dat de les vol zit.


Adres?

In Maastricht

Dans & Partycentrum Bernaards
Brusselsestraat 97
6211PD, Maastricht

In Genk

La Covacha - Jerry's Cafe
Landwaartslaan 59
3600, Genk 


Sign up?

Klik hier om je in te schrijven!

Prive les?

Wil je wat meer uit je dans halen? Hulp nodig bij bepaalde technieken en details? Of wil je misschien een choreografie opzetten en/of wat meer gerichter oefenen dan kunnen wij jou hierbij helpen!

Wij kunnen je helpen om beter te worden bij het vrijdansen, je openingsdans gereed hebben of  een choreografie opzetten.

Email mij jouw wensen en samen komen we er wel uit.

EvenementenNieuws

Dag allemaal,

Even ter herinering: Deze week zijn er geen lessen. Er komen wel een aantal mensen oefenen op woensdag om 20:00. En ons vrijdansen gaat wel gewoon door!

Dus tot woensdag!

Jason


Link

Dag allemaal,

Dankjewel voor een hele mooie start van het dans-seizoen! Dankzij jullie blijft Just Jason groeien. Voor diegenen die er de eerste week niet konden zijn, deze week laten we nog inschrijvingen toe. Daarna vragen wij om in te schrijven voor de cursussen die in november starten. Op deze manier kunnen wij de structuur behouden die zo belangrijk zijn voor de kwaliteit van onze lessen. 

Dankjewel! En tot snel.

Jason & Team Jason


Link

Dag allemaal!

Ons dansseizoen begint binnenkort weer! We starten in September en wij hebben nu ook lessen op de maandag. Dus nu kun je van maandag tot en met vrijdag bij Just Jason dansen. En wij hebben nog twee toevoegingen aan de Just Jason line-up. Zouk is terug! De zouk-leraren zullen op woensdag-avond op semi-gevorderd niveau les geven. Ook gaan wij nu 2 niveaus van Bachata aanbieden: Bachata Beginners & Bachata Semi-Gevorderd. Check ons les-schema voor de exacte dagen en tijden. 

En "last but not least" het liedje dat wij voor deze choreo-groep gaan gebruiken is We don't talk anymore van Mandinga en we zullen deze les ook in Genk geven. Wij denken dat choreo een geschikte uitdaging is voor de mensen in Genk.

We zien jullie graag in de les in september!

Jason & Team Jason


Link

Dag allemaal,

Even ter herinnering: aanstaande week zijn er geen lessen en ook geen vrijdansen op de woensdag. (25-28 juni)

Volgende week gaan we weer aan de slag!

Jason & Team Jason


Link

Dames & Heren,

Vanwege een plannings-foutje kunnen wij op de vrijdag een 4-weekse cursus verzorgen in plaats van de geplande 5 weken. Dat betekent dat wij de Salsa Beginners-les moeten vervangen met een Bachata beginnerscursus. De rest van het schema blijft hetzelfde, dus 6-weekse cursussen op dinsdag, woensdag & donderdag.

  • De vrijdagcursus kost €40, 2 voor €70 (4 weken)
  • Alle andere cursussen kosten €50, 2 voor €90 (6 weken)

Check de website voor het volledige lesschema en alle andere informatie. 

Sorry voor de "last-minute" verandering, we zijn er zelf net achter gekomen dat er iets niet klopte. Maar, nu hebben we wel een Bachata beginners cursus! Onze andere beginnerslessen op dinsdag (19:30) en donderdag (20:30) gaan wel zoals gepland door. 


Link

Dag allemaal!

Wij hebben twee feestjes staan dit weekend!

Allereerst hebben wij op zaterdag DJ Jason bij Tropicana in Beek, Nederland voor hun 1-jarig bestaan.

En dan hebben wij op zondag een workshop van Just Jason en ook een optreden van La Onda bij Colour up your Sunday in Keulen, Duitsland.

Dus wie komt er allemaal met ons feesten dit weekend? Tot zaterdag of zondag!


Link

Over

Danser, Leraar, Choreograaf

Jason, de danser & leraar

Mijn naam is Jason Leckie in ik ben geboren en getogen in zonovergoten Suriname waar ik me vooral bezig hield met videogames en natuurlijk ook: dansen. Op 19-jarige leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd met de bedoeling om geneeskunde te studeren. Uiteindelijk heb ik Biologische Gezondheidkunde gestudeerd en daarna Gezondheidsvoorlichting en Promotie. Die laatste voelde meer als een keuze die bij me paste en alhoewel beide hele logische keuzes waren voelden ze toch niet zo goed als de volgende carrierekeuze die ik toen heb gemaakt.

Het was op de dansvloer dat ik helemaal opbloeide. Ik denk dat dit iets is dat van mijn vader geërfd heb. Tijdens dit dansen merkte ik op dat ik best goed was in het structureel overbrengen van deze dans. Deze eigenschap heb dan weer van mijn moeder. Zij is namelijk lerares Engels in Suriname. Ik ben begonnen met lesgeven toen de dansschool waar ik les nam mij vroeg of ik les wilde geven. Na drie jaar bij die school ben ik mede-eigenaar geworden van een eigen dansschool waar ik mijn eigen structuur en filosofie in kwijt kon. Vanwege persoonlijke redenen moest ik na 7 jaar hard werken uit die dansschool stappen. Dit was verreweg de moeilijkste beslissing die ik ooit moest nemen, want ik had immers 7 jaar hard gewerkt aan mijn naam als goeie Salsa dansschool en het opzetten van alles in en rondom die school.

De reden dat ik uit die school stapte had niks te maken met de filosofie van die dansschool, namelijk: het aanbieden van kwalitatieve Salsa danslessen die gemakkelijk mee kunnen met internationale standaarden. Tegelijkertijd vind ik het heel belangrijk nooit te vergeten waarom we dansen. Omdat het leuk is!

Dit is dezelfde filosofie die ik hanteer voor Just Jason Dance Company en ik zie dit ook niet veranderen voor de toekomst.


Jason, de Salsa-DJ

Gedurende mijn gehele danscarriere heb ik ook mijn kennis van Salsa muziek ontwikkeld om zo altijd de juiste sfeer te kunnen creeëren bij elk type Salsafeest. Als DJ en dansschoolhouder was ik verantwoordelijk voor het wekelijkse vrijdansen op een toen heel populaire dansplek: Salsacafe bij de Kadans. Deze gezelligheids-formule hebben wij ondertussen succesvol kunnen vergroten en deze vrijdansavond is verhuisd naar dans en partycentrum Bernaards. We organiseren deze avond op dezelfde dag dat deze in de Kadans ook succesvol was, namelijk elke woensdag!

Alle lessen, feesten en vrijdansavonden vinden plaats te Dans en Partycentrum Bernaards!


La OndaIn 2016 ben ik samen met 5 gemotiveerde dansers begonnen met het trainen naar een doel, een droom. Een droom die alle dansers in de omgeving zou motiveren ook te werken naar dat doel. Het doel? Het beste uit jezelf te halen, je grenzen opzoeken, te groeien, maar bovenal genieten van wat je aan het doen bent: dansen. 

In de afgelopen jaren hebben we ieder hard aan onszelf gewerkt als dansers en als team en hebben wij het show team La Onda opgezet. La Onda staat voor ‘de golf’ of ‘de rimpel’, want wij zijn iets begonnen, wij hebben een rimpel in het water gemaakt en weten niet hoever deze zal reiken, misschien wordt deze rimpel wel een golf die over heel Limburg of zelfs de hele wereld zal gaan. Contact


Dance Center Bernaards

Brusselsestraat 97
6218PD, Maastricht

Voordat je contact opneemt, kijk even of je vraag niet al hier is beantwoord.

Telephone|Whatsapp

+31 (0) 638057648

Jerry's Cafe

Landwaartslaan 59
3600, Genk