Just Jason Salsa Dance Company

Salsa - Bachata


Just Jason Dance Company

Feel the difference!


Enter

Informatie


Welkom op de website van Just Jason Dance Company. Wij zijn verantwoordelijk voor alle Salsalessen in Dans- en partycentrum Bernaards en organiseren Salsalessen, -feesten & vrij dansen in Maastricht. Team Jason bestaat uit Jason, Loes, Melissa, Boukje, Patrick, Simone, Laura, Esther, Ron & Jiska. Op maandag geven wij ook les in Aachen voor Dance Fusion Aachen en op de zondag ook les in Genk.

 Wij zijn trots op onze unieke structuur van lesgeven waarvan velen aangeven dat deze echt effectief is, maar we zijn vooral trots op onze relaxte en "Just Jason" atmosfeer. Op het moment bieden wij 1 niveau Bachata en 5 niveaus Salsa aan.

Lestijden


Elke eerste les van de cursus is tevens de gratis proefles.

Maandag


20 januari

19:30 Salsa Beginners
20:30 Salsa Semi-gevorderd 1


Dinsdag


21 januari

19:30 Salsa Beginners
20:30 Salsa Gevorderd 1
21:30 Salsa Gevorderd 2


Woensdag


22 januari

20:00 Salsa Semi-gevorderd 2
21:00 Student Choreografie


Donderdag


23 januari

19:30 Salsa Semi-gevorderd 1
20:30 Salsa Beginners
21:30 Salsa Semi-gevorderd 2


Vrijdag


24 januari

Maastricht

20:00 Salsa Beginners
21:00 Salsa Semi-gevorderd 1
22:00 Salsa Semi-gevorderd 2


Zondag


26 januari

Genk

14:30 Salsa Semi-gevorderd
15:30 Bachata Choreografie
16:30 Bachata Intermediate


PrijzenOnze prijzen

Wij geven les in blokken van 8 weken. Na 8 weken starten er steeds wee nieuwe cursussen.

Ook zijn er kortingen beschikbaar voor diegenen die meer dan 1 cursus volgen. 

Aantal lessen Prijs
1 cursus €65
2 cursussen € 120
3 of meer cursussen € 150

Betalingen

Voor alle cursussen geldt: Je betaald alleen voor je hoogste niveau. Je mag gratis meedoen met de lagere niveaus mits er genoeg plek is. Zo heb jij extra oefening en hebben wij een extra danspartner tot onze beschikking mochten we die nodig hebben. * De lessen die als extra tellen zijn Bachata, Styling & Choreografie.

Betaalmethoden

Betalingen kunnen contant of per pin voor of na de les.

Online betalen kan hier.
Mocht je meerdere cursussen volgen, neem dan contact met ons op voor je kortingscode. 

Cadeaubon

Via onze webshop zijn cadeaubonnen beschikbaar voor diegenen die graag iemand een (privé-)les cadeau willen doen. Deze bonnen zijn beschikbaar  van €10 tot €150. Onze online shop is hier beschikbaar. 

Introducees

Iedereen die al tenminste 1 cursus heeft gevolgd bij Just Jason Dance Company komt in aanmerking voor €10 korting per persoon die zij introduceren aan Just Jason.

Vragen
Danspartner?

Je hebt geen danspartner nodig om je op te geven!

Wij hebben een systeem waarbij wij iedereen van een danpartner proberen te voorzien.


Probeer onze Facebook groep als je zelf op zoek wil naar een danspartner.

Prijs?

Onze cursus kost €65,- voor 8 weken (1 les per week)

Voor diegenen die meerdere lessen willen volgen is er korting beschikbaar


Inschrijven voor de proefles?


Elke eerste les van de cursus wordt als proefles beschouwd.

Je hoeft je niet in te schrijven voor de proefles. Iedereen mag gewoon langskomen en uitproberen. Daarna kun je nog gewoon inschrijven.

Inschrijven zorgt er wel voor dat je je plekje in de groep reserveert in het geval dat de les vol zit.


Adres?

Ga naar onze contactgegevens.


Inschrijven?

Klik hier om je in te schrijven!

Privéles?

Wil je wat meer uit je dans halen? Hulp nodig bij bepaalde technieken en details? Of wil je misschien een choreografie opzetten en/of wat meer gerichter oefenen? Dan kunnen wij jou hierbij helpen!

Wij kunnen je helpen om beter te worden bij het vrijdansen, je openingsdans begeleiden of een choreografie opzetten.

E-mail mij jouw wensen en samen komen we er wel uit.

EvenementenNieuws

Dames & Heren,

Vanwege de herfstvakantie zullen er geen lessen zijn van 14 oktober t/m 20 oktober.

De week daarop gaan de lessen weer gewoon door.


Link

Dames & Heren,

Vergeet niet dat er geen lessen zijn van 25 - 28 juni.

We zien jullie weer volgende week!

Jason & Team Jason


Link

Dag allemaal,

We zijn op dit moment bezig met de planning voor de workshops en cursussen die we in de zomer willen geven en will daarvoor natuurlijk weten wat jullie interesses zijn.

Hier is de online versie van deze keuzelijst:  https://zurl.co/mirt

Laat ons weten wat je graag zou willen en dan zie wij jullie graag in de les!

Jason & Team Jason


Link

Dag allemaal,

Binnenkort hebben wij een week pauze in verband met carnaval. Er zullen geen lessen zijn van 4 tot en met 8 maart zodat sommigen kunnen feesten en anderen vluchten. :) We hebben wel nog gewoon ons vrijdansen op de woensdag.

Na deze week gaan we gewoon verder met de geplande lessen.

Dus tot in de les!

Jason & Team Jason


Link

Dames & Heren,

Volgende week hebben wij gratis proeflessen/start van een nieuwe cursus! Ons -lesrooster blijft hetzelfde, alles van beginners tot gevorderden gedurende hele week.

Dus graag tot in de les allemaal!

Jason & Team Jason


Link

Vrolijk kerstfeest iedereen!Link

Over

Danser, Leraar, Choreograaf

Jason, de danser & leraar

Mijn naam is Jason Leckie in ik ben geboren en getogen in zonovergoten Suriname waar ik me vooral bezig hield met videogames en natuurlijk ook: dansen. Op 19-jarige leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd met de bedoeling om geneeskunde te studeren. Uiteindelijk heb ik Biologische Gezondheidkunde gestudeerd en daarna Gezondheidsvoorlichting en Promotie. Die laatste voelde meer als een keuze die bij me paste en alhoewel beide hele logische keuzes waren voelden ze toch niet zo goed als de volgende carrierekeuze die ik toen heb gemaakt.

Het was op de dansvloer dat ik helemaal opbloeide. Ik denk dat dit iets is dat van mijn vader geërfd heb. Tijdens dit dansen merkte ik op dat ik best goed was in het structureel overbrengen van deze dans. Deze eigenschap heb dan weer van mijn moeder. Zij is namelijk lerares Engels in Suriname. Ik ben begonnen met lesgeven toen de dansschool waar ik les nam mij vroeg of ik les wilde geven. Na drie jaar bij die school ben ik mede-eigenaar geworden van een eigen dansschool waar ik mijn eigen structuur en filosofie in kwijt kon. Vanwege persoonlijke redenen moest ik na 7 jaar hard werken uit die dansschool stappen. Dit was verreweg de moeilijkste beslissing die ik ooit moest nemen, want ik had immers 7 jaar hard gewerkt aan mijn naam als goeie Salsa dansschool en het opzetten van alles in en rondom die school.

De reden dat ik uit die school stapte had niks te maken met de filosofie van die dansschool, namelijk: het aanbieden van kwalitatieve Salsa danslessen die gemakkelijk mee kunnen met internationale standaarden. Tegelijkertijd vind ik het heel belangrijk nooit te vergeten waarom we dansen. Omdat het leuk is!

Dit is dezelfde filosofie die ik hanteer voor Just Jason Dance Company en ik zie dit ook niet veranderen voor de toekomst.


Jason, de Salsa-DJ

Gedurende mijn gehele danscarriere heb ik ook mijn kennis van Salsa muziek ontwikkeld om zo altijd de juiste sfeer te kunnen creeëren bij elk type Salsafeest. Als DJ en dansschoolhouder was ik verantwoordelijk voor het wekelijkse vrijdansen op een toen heel populaire dansplek: Salsacafe bij de Kadans. Deze gezelligheids-formule hebben wij ondertussen succesvol kunnen vergroten en deze vrijdansavond is verhuisd naar dans en partycentrum Bernaards. We organiseren deze avond op dezelfde dag dat deze in de Kadans ook succesvol was, namelijk elke woensdag!

Alle lessen, feesten en vrijdansavonden vinden plaats te Dans en Partycentrum Bernaards!


La OndaIn 2016 ben ik samen met 5 gemotiveerde dansers begonnen met het trainen naar een doel, een droom. Een droom die alle dansers in de omgeving zou motiveren ook te werken naar dat doel. Het doel? Het beste uit jezelf te halen, je grenzen opzoeken, te groeien, maar bovenal genieten van wat je aan het doen bent: dansen. 

In de afgelopen jaren hebben we ieder hard aan onszelf gewerkt als dansers en als team en hebben wij het show team La Onda opgezet. La Onda staat voor ‘de golf’ of ‘de rimpel’, want wij zijn iets begonnen, wij hebben een rimpel in het water gemaakt en weten niet hoever deze zal reiken, misschien wordt deze rimpel wel een golf die over heel Limburg of zelfs de hele wereld zal gaan. Contact


Dans- en Partycentrum Bernaards

Brusselsestraat 97
6218PD, Maastricht

Voordat je contact opneemt, kijk even of je vraag niet al hier is beantwoord.

Telefoon|Whatsapp

+31 (0) 638057648

Poolse Club Krakus

Zonnebloemstraat 58
3600, Genk